Michelin Sterren Restaurant Maastricht
Michelin Sterren Restaurant Maastricht

Liefde & aandacht

Terug naar waar het ooit begon

 

De lat hoog leggen. Ik heb het mijn hele leven gedaan. Altijd overal het beste uit willen halen. Het heeft mij ver gebracht, en veel. Liefde en aandacht, daar draait het om. Ik geef het veel en graag. Zowel in de keuken als tijdens mijn zoektocht naar producenten die met net zoveel toewijding hun werk uitvoeren als ik. Samen met hen wil ik het beste uit eten halen. Zodat ook u optimaal kunt genieten.

 

Iedere maand verheug ik me op wat de natuur mij brengt. In de lente de frisse knapperige groentjes, in mei sappige asperges. Eind augustus kijk ik uit naar de jonge wilde eendjes. In september rap gevolgd door mooie vlezige patrijzen. Het aanbod is zo rijk.

 

Dit jaar vieren wij dat ik 40 jaar in dit vak zit en op 1 juli vieren wij ons 25 jarig jubileum van Tout à Fait.


– Bart Ausems –

Michelin Sterren Restaurant Maastricht
Michelin Sterren Restaurant Maastricht