KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

CHEFS MENU

Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten.

 

KREEFT | cocktail | kletskop yuzu | schuim van basilicum     

 

SKREI | mousseline van aardappel | gerookte paling | spinazie

 

KING CRAB | venkel | crab in tempura 

 

IBERICOWANG | gebraiseerd | ravioli met duxelle van paddenstoelen | Lardo di  

Colonnata * 

 

TRUFFEL | soep | op de wijze van Paul Bocuse** 

 

BRESSE DUIF | van het rôtissoire | paarse wortel | pastinaak | schorseneer | eigen jus


KAAS | geserveerd van de kaaswagen |

van maître-fromager Michel van Tricht

 

MANJARI | chocolade| pistache noten | mandarijnen

 

 

 
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

   
 

 

 

110.00

 Chefs menu, 8 gangen  

100.00

 Chefs menu, 7 gangen  
  90.00  Chefs menu, 6 gangen 
  80.00

 Chefs menu, 5 gangen 

  70.00  Chefs menu, 4 gangen 
   
  35.00

 Naast ons Chefs menu serveren wij ook een Lunch special

bestaande uit 2 gangen met koffie

(dagelijks wisselend en alleen tijdens lunch)

   
       
   
           
           

 


A LA CARTE| Voorgerechten

34.50                 

              

KING CRAB| Salade van King crab poten omwikkeld met gerookte Schotse zalm, gefrituurd scharreleitje en een crème van yuzu


28.00

 

BARBARIE EEND| Notencracker gevuld met een salade van gekarameliseerde witlof en gebraden Barbarie eend


30.00

KREEFT| Kreeft lauwwarm geserveerd met venkel en een bisque van kreeft "en terrine"

 


A LA CARTE| Hoofdgerechten

45.00

LANGOUSTINE| Gebakken langoustinestaartjes met gnocchi van dragon en een schuimige saus van Parmezaanse kaas

 

47.50

WAGYU| Staartstuk van het Wagyu rund met paddenstoelen, bietjes en een jus van rode wijn en kruidnagel


41.00

D'ANJOU DUIF ROYALE| D'Anjou duif geroosterd aan het rôtissoire met een risotto van parelgort, vergeten groenten en z'n eigen jus

 


A LA CARTE| Nagerechten

20.00

CREPES SUZETTE| Flensjes aan tafel bereid met sinaasappel,Grand Marnier en een roomijs van vanille


19.00

CHOCOLADE| Moëlleux van Manjari chocolade, chutney van papaya en roomijs van tonka boontjes


20.00

KAAS| Selectie kazen van maître-fromager Michel van Tricht geserveerd van de kaaswagen